Ganzevoortsingel 33

Ganzevoortsingel 22b

Ganzevoortsingel 55

H.J.Witteveen (economie)

Wat we allemaal wel zouden willen in de wereld is minder armoede, een betere relatie met de natuur, meer inspiratie en minder macht van het geld. Een hele hoop mensen leven nog steeds in grote armoede. Hoe kan dat worden overwonnen? Alleen met de ondersteuning van de kiezers, zij moeten met de armen meeleven. Daarom hebben we behoefte aan coördinatie van het internationale economische beleid. Een beslissing nemen op basis van overeenstemming/eensgezindheid is een goed uitgangspunt omdat je dan naar elkaar luistert. Je probeert iets te bereiken dat goed is voor iedereen op de wereld. Deze manier van internationale coöperatie moet ook naar het gebied van de ecologie worden uitgebreid. In werkelijkheid bestaat nationale soevereiniteit niet meer.

 

Listen to the poster being read by Bernd Ihno Eilts, who will also give a tour along the route on Saturday 3rd of October at 15:00. Limited capacity, enroll for the tour here.

Luister naar de posters voorgelezen door Bernd Ihno Eilts. Hij zal op zaterdag 3 oktober om 15:00 een tour langs deze route leiden. Er is beperkt ruimte, geef je hier op voor een tour.