Ganzevoortsingel 5

Praediniussingel 53

Ganzevoortsingel 19

Marina Abramovic (kunst)

Mens en natuur zijn niet meer één geheel, we zijn losgekoppeld van onze natuurlijke omgeving.Toen ik bij de aboriginals verbleef ging ik op de grond zitten, er kwam een man naar me toe en die zei: nee, nee, niet daar zitten, deze plek is beter. Daar is slechte energie, hier is goede energie. Hij weet dat en ik niet. De aboriginal samenleving bestaat al meer dan 50.000 jaar op precies dezelfde manier, zelfde tijd, zelfde cyclus. Deze herhalingen brengen enorme kracht voort. Wanneer een aboriginal wordt geboren weet iedereen gelijk waar diegene verantwoordelijk voor is, voor welke steen, welke planten en zijn sociale functie. Hij is verbonden met de natuur en heeft er volledig voordeel van.

 

Listen to the poster being read by Bernd Ihno Eilts, who will also give a tour along the route on Saturday 3rd of October at 15:00. Limited capacity, enroll for the tour here.

Luister naar de posters voorgelezen door Bernd Ihno Eilts. Hij zal op zaterdag 3 oktober om 15:00 een tour langs deze route leiden. Er is beperkt ruimte, geef je hier op voor een tour.