Kleine steenstilstraat 2

Kleine steenstilstraat 4

Radebinnensingel 17

Sogyal Rinpoche (spiritualiteit)

Alle levens en doden zijn een proces van evolutie. Het leven is niet als een oude televisie die wordt afgeschreven. Niet zo. Er is een soort van continuïteit die bezig is. Hoe we dit leven is wat we de toekomst brengen. Wat je bent, wat je bent geweest en wat je gaat zijn is wat je nu aan het doen bent.

Jean-Maxime Leveque:
Het succes van onze economie is gelinkt aan het persoonlijk initiatief, aan creativiteit en aan ieders verantwoordelijkheid. De vitaliteit en de energie van elk individu wordt cruciaal. Minder mensen zijn opgesloten in kleine kooitjes waar ze verteld werden wat ze moesten doen, waar ze niet uit konden ontsnappen en geen geluk konden vinden. Moderne economie is gebaseerd op creativiteit.

 

Listen to the poster being read by Michiel Teeuw, who will also give a tour along the route on Saturday 26th of September at 15:00. Limited capacity, enroll for the tour here.

Luister naar de posters voorgelezen door Michiel Teeuw. Hij zal op zaterdag 26 september om 15:00 een tour langs deze route leiden. Er is beperkt ruimte, geef je hier op voor een tour.