Kleine molenstraat 3

Radebinnensingel 34

Kleine molenstraat 10a

Sogyal Rinpoche (spiritualiteit)

Ik ben in het beginstadium betrokken geraakt bij dit project. De kunstenaar Robert Filliou, een vriend van mij, raadde mij aan om Joseph Beuys te ontmoeten. We hadden een interview samen met Louwrien. Het idee voor deze conferentie werd zeer gestimuleerd door Robert Filliou. Ik denk dat we zijn bijdrage moeten herinneren. Mensen zijn druk bezig hun creativiteit te ontwikkelen om zichzelf te vinden, soms via kunst, via spirituele lessen of via wetenschap. Creativiteit is iets dat je moet sturen om het te kunnen gebruiken. Als creativiteit niet juist gebruikt wordt, kan het veel ontregelen. Het zou de geest en het hart samen moeten brengen. Wijsheid en compassie.

 

Listen to the poster being read by Michiel Teeuw, who will also give a tour along the route on Saturday 26th of September at 15:00. Limited capacity, enroll for the tour here.

Luister naar de posters voorgelezen door Michiel Teeuw. Hij zal op zaterdag 26 september om 15:00 een tour langs deze route leiden. Er is beperkt ruimte, geef je hier op voor een tour.