Martinikerkof 29

Martinikerkof 28

Martinikerkof 14

J.C.J. van der Heyden (kunst)

Reflectie is het beginpunt van een kunstenaar. Het is hoe je een kunstenaar wordt als je klein bent. Het is wat je wilt doen en wat blijft. Mijn hele leven is reflecteren.

Tessa Bielecki:
Wij zijn er sterk van overtuigd dat het probleem met de wereld is dat deze niet wordt geleid, geïnspireerd door bezinning, een lange liefdevolle blik op de werkelijkheid. Wat we proberen te doen is mensen helpen om een leven van beschouwende stilte te leiden waar verlichte actie uit kan voortkomen.

Fransisco Varela:
De werkelijkheid bevindt zich niet ergens buiten. Het is een proces. Wat je doet en hoe je het vindt is onafscheidelijk. Je moet het idee van objectiviteit opgeven. In cognitieve wetenschappen is objectiviteit steeds minder voor de hand liggend. Er is geen vaste grond om op te staan.

 

Listen to the poster being read by Kara Noble, who will also give a tour along the route on Saturday 19th of September at 15:00. Limited capacity, enroll for the tour here.

Luister naar de posters voorgelezen door Kara Noble. Zij zal op zaterdag 19 september om 15:00 een tour langs deze route leiden. Er is beperkt ruimte, geef je hier op voor een tour.