Martinikerkof 28

Martinikerkof 25

Martinikerkof 29

Echte creativiteit is inzicht krijgen in economische ondernemingen. Maar het is niet genoeg om het alleen te zeggen, je moet het in je eigen acties doorvoeren.

Tessa Bielecki:
We hebben veel gesproken over vooruitgang. Maar er is alleen vooruitgang op materialistisch niveau. Vanochtend hebben we over communicatie gesproken. Waar zijn alle systemen goed voor als ze niet voor verbinding zorgen? Het leven bestaat uit meer dan alleen maar informatie uitwisselen. Leven is ontmoeten, leven is verbondenheid. Wat mij verbaasd is het tekort aan menselijkheid. We hebben een radicale verschuiving nodig in onze instituten. Ons spreken is niet verlicht genoeg. Het probleem is dat we niet reflecteren op hoe we leven.

 

Listen to the poster being read by Kara Noble, who will also give a tour along the route on Saturday 19th of September at 15:00. Limited capacity, enroll for the tour here.

Luister naar de posters voorgelezen door Kara Noble. Zij zal op zaterdag 19 september om 15:00 een tour langs deze route leiden. Er is beperkt ruimte, geef je hier op voor een tour.