Martinikerkof 20

Martinikerkof 18

Martinikerkof 25

Tessa Bielecki (spiritualiteit)

Ik was verbaasd om te zien waar Jacques en Francisco het over hebben. We opereren alle drie vanuit een dieper niveau van perceptie en dieper niveau van weten. Ik was aan het reflecteren op de meest bekwame middelen om de liefde in de context van deze ontmoeting te omschrijven. Ik zou graag liefde willen omschrijven als ‘de geliefde worden’, weten hoe het voelt om de ander te zijn. Dat is precies wat liefde is, je wordt de ander. Dat is hoe we elkaar begrijpen. Spiritualiteit is de paraplu van weten waar het leven om draait, hoe je kunt groeien en hoe je kan veranderen. Je houdt je 24 uur per dag bezig met spiritualiteit, als spiritueel wezen.

 

Listen to the poster being read by Kara Noble, who will also give a tour along the route on Saturday 19th of September at 15:00. Limited capacity, enroll for the tour here.

Luister naar de posters voorgelezen door Kara Noble. Zij zal op zaterdag 19 september om 15:00 een tour langs deze route leiden. Er is beperkt ruimte, geef je hier op voor een tour.