Martinikerkof 18

Martinikerkof 14

Martinikerkof 20

Francisco Varela (wetenschap)

Ik vind het altijd een geweldige les om naar schilderijen en andere werken van kunstenaars te kijken, en te luisteren naar de mensen die presenteren hoe jij die daad van creatie leeft. Ik ben tot de conclusie gekomen dat de beeldende kunst het onzichtbare zichtbaar maakt. Perceptie is precies het zichtbaar maken van iets dat daarvoor nog niet zo zichtbaar was. De creativiteit die een beeldend kunstenaar manifesteert is niet anders dan de creativiteit die de evolutie van het leven manifesteert om werelden vorm te geven. Dus daarom denk ik dat we een hoop kunnen leren van kunst. Geef je het idee van objectiviteit op, dan verdampen de westerse wetenschappen.

 

Listen to the poster being read by Kara Noble, who will also give a tour along the route on Saturday 19th of September at 15:00. Limited capacity, enroll for the tour here.

Luister naar de posters voorgelezen door Kara Noble. Zij zal op zaterdag 19 september om 15:00 een tour langs deze route leiden. Er is beperkt ruimte, geef je hier op voor een tour.